Wednesday, April 16, 2014

// // Leave a Comment

VIVIX SHAKLEE - FAKTA PENTING YANG ANDA PERLU TAHU

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera kepada semua pembaca

VIVIX SHAKLEE 
REVOLUSI ANTI-PENUAAN

Vivix telah diperkenalkan pada tahun 2008. Bagi Shaklee ia merupakan satu perkembangan terbaru di dalam selular anti-penuaan. Hasil Kajian saintifik menunjukkan bahawa, bahan-bahan utama di dalamVivix dapat menangkis tekanan biologi akibat pengambilan makanan segera yang tinggi. Kajian Kemuncak Shaklee juga menunjukkan yang pengguna suplemen saintifik Shaklee dalam jangka panjang telah memberikan kesihatan yang lebih baik daripada pengguna multivitamin yang lain ataupun mereka yang tidak mengambil suplemen langsung. 

REVOLUSI PENEMUAN SHAKLEE

Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah & Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan & sel anti-penuaan.VIVIX ADALAH
SEMULAJADI
BAKAL DIPATENKAN
BAHAN-BAHAN UTAMANYA TELAH DIUJI SECARA KLINIKAL
EKSKLUSIF HANYA UNTUK SHAKLEE
APA KHASIAT VIVIX????

10 Kali Ganda Lebih Hebat dari Resveratrol


Selain itu ada 4 Mekanisme Utama Vivix ShakleeSIAPA YANG HARUS MENGAMBIL VIVIX????


Anda yang inginkan kesihatan menyeluruh
Anda yang ingin awet muda
Anda yang bermasalah kesihatan & ingin kembali sihat
Pengidap Diabetes, Darah Tinggi, Psoriosis, SLE, Cyst, Kanser, Sakit Jantung, Strok & masalah mata
Perokok tegar
ADAKAH VIVIX SELAMAT & HALAL????

Vivix adalah selamat kerana dibuat daripada sumber semulajadi botani yang berkualiti tinggi. Vivix juga adalah halal.


Testimoni Mereka yang telah Berjaya

Ayu Raudah mengamalkan Shaklee untuk menjaga kecantikannyaAntara pesakit diabetik yang berjaya menurunkan kadar gula dalam darah & akhirnya bebas daripada penyakit tersebut.HARGA VIVIXKAMI MENAWARKAN ANDA KEAHLIAN JIKA ANDA INGINKAN LEBIH KEISTIMEWAAN BERSAMA SHAKLEE
ANDA RASA PRODUK SHAKLEE NI MAHAL???? Jangan bimbang...anda juga boleh membeli dengan harga ahli...
BAGAIMANA CARANYA???? Anda harus menjadi ahli terlebih dahulu. Jangan bimbang, jadi ahli Shaklee sama saja konsepnya seperti menjadi ahli JCard, Tesco & BonusLink. Malah jika point anda telah mencapai 150 anda akan mendapat Bonus dalam bentuk Cash Money...;)
YURAN KEAHLIAN MAHAL TAK & KENA RENEW TAK????? Yuran keahlian adalah RM65 & Pos RM10 (Kit keahlian) = RM75 (Sepanjang Hayat)...tak perlu renew kerana keahlian adalah sepanjang hayat. Malah jika pembelian anda RM650 ke atas, anda akan berpeluang mendapat keahlian PERCUMA!!!
KALAU DAH JADI AHLI NAK BELI BARANG MACAM MANA????? Senang saja, pergi ke Cawangan Shaklee yang berdekatan atau boleh juga membeli melalui online terus dengan Shaklee Malaysia...Kalau anda nak order dengan saya pun boleh...Mudah bukan...;)
BERMINAT NAK JADI AHLI????? Lagi senang, hubungi sahaja saya Pengedar Shaklee Terbaik Anda...;)
 BERMINAT UNTUK MEMBELI & BAGAIMANA NAK MEMBELI DENGAN SAYA?????0 comments:

Post a Comment