Thursday, April 24, 2014

// // Leave a Comment

MASALAH JERAWAT - BAGAIMANA HENDAK MERAWAT

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera kepada Semua Pembaca yang Dikasihi

Topik yang akan dikongsikan kali ini ialah tentang bagaimana nak menangani masalah jerawat. 

Stress memang stress dibuatnya bila jerawat seringkali datang lagi. Hilangnya cuma sekejap, datangnya bagai dijemput dengan kad jemputan VVIP la pula, betul tak??? Kalau jerawat pasir nak keluar ke mana-mana boleh la tempek dengan bedak tebal-tebal. Tapi macam mana pula kalau yang besar-besar, nak cover dengan apa??? Memang Stress la dibuatnya. Tambah adik-adik pula ada date dengan seseorang yang istimewa, hah...memang gelabahlah dibuatnya, betul tak???

Tak kira yang lelaki mahupun si gadis manis atau ibu-ibu, bapa-bapa, pakcik-pakcik & makcik-makcik, mesti ada yang terpaksa berdepan dengan situasi ni. Lebih menekan perasaan bila umur dah boleh dikategorikan sebagai vateren tapi kulit masih macam saat remaja dulu, jerawat non-stop! Kalau yang tiada masalah ni alhamdulillah...tapi bagi yang mengalaminya mesti tertekan & berusaha sehabis baik untuk menyelesaikan masalah ni tapi tak kurang juga ada yang terpaksa redha ja..;)

Bila Jerawat Datang Bagai Dijemput.


Sebenarnya salah satu faktor yang boleh menggalakkan pertumbuhan jerawat ialah kulit yang berminyak. Kulit berminyak sebenarnya lebih banyak dipengaruhi oleh faktor dalaman tubuh kita seperti pengaruh hormon androgen. Selagi masalah kulit berminyak tidak dapat diselesaikan, selagi itu jerawat akan tetap kembali. Oleh yang demikian, masalah ini harus diselesaikan di peringkat akar umbinya iaitu dari aspek dalaman. Jika punca jerawat tidak dirawat dari peringkat asas, maka ia akan berterusan sampai bila-bila. Malah produk kecantikan termahal pun belum tentu dapat menangani masalah anda, kerana kulit anda perlu dirawat dari dalam. 
" Keserian Bermula Dari Dalam, Cantik Dalaman Maka Cantik La Luaran "

Pengambilan Vitamin & Suplemen merupakan salah satu cara yang terbaik dalam menanagani masalah jerawat. Oleh yang demikian, di sini ingin saya selitkan cadangan yang boleh membantu anda menangani masalah anda dari dalam. Cadangan tersebut adalah dengan pengambilan vitamin & suplemen Shaklee.


Fungsi Set Kecantikan Untuk Kulit Berjerawat Shaklee

  1. Meningkatkan sistem imun, anti-bakteria & anti-viral
  2. Menurunkan tekanan darah & tahap kolesterol
  3. Menolong melawan penuaan pra-matang bahagian kulit
  4. Mempercepatkan pemulihan terutama luka jerawat
  5. Menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas
  6. Membantu menghilangkan jeragat
  7. Membantu mengurangkan tekanan  
  8. Menghalang berlakunya stress yang boleh mengganggu kestabilan hormon
Masih kurang faham & kurang yakin dengan kemampuan set ini??? Anda boleh la hubungi saya & bertanyakan lebih lanjut tentang vitamin tersebut. Nak hubungi saya macam mana??? Anda boleh SMS/Call atau hubungi saya di Facebook insyAllah saya akan berusaha membantu anda & setiap pertanyaan anda akan di layan. Di samping itu : 
KAMI MENAWARKAN ANDA KEAHLIAN JIKA ANDA INGINKAN LEBIH KEISTIMEWAAN BERSAMA SHAKLEE
ANDA RASA PRODUK SHAKLEE NI MAHAL???? Jangan bimbang...anda juga boleh membeli dengan harga ahli...
BAGAIMANA CARANYA???? Anda harus menjadi ahli terlebih dahulu. Jangan bimbang, jadi ahli Shaklee sama saja konsepnya seperti menjadi ahli JCard, Tesco & BonusLink. Malah jika point anda telah mencapai 150 anda akan mendapat Bonus dalam bentuk Cash Money...;)
YURAN KEAHLIAN MAHAL TAK & KENA RENEW TAK????? Yuran keahlian adalah RM65 & Pos RM10 (Kit keahlian) = RM75 (Sepanjang Hayat)...tak perlu renew kerana keahlian adalah sepanjang hayat. Malah jika pembelian anda RM650 ke atas, anda akan berpeluang mendapat keahlian PERCUMA!!!
KALAU DAH JADI AHLI NAK BELI BARANG MACAM MANA????? Senang saja, pergi ke Cawangan Shaklee yang berdekatan atau boleh juga membeli melalui online terus dengan Shaklee Malaysia...Kalau anda nak order dengan saya pun boleh...Mudah bukan...;)
BERMINAT NAK JADI AHLI????? Lagi senang, hubungi sahaja saya Pengedar Shaklee Terbaik Anda...;)



BERMINAT UNTUK MEMBELI & BAGAIMANA NAK MEMBELI DENGAN SAYA?????






Read More

Wednesday, April 16, 2014

// // Leave a Comment

VIVIX SHAKLEE - FAKTA PENTING YANG ANDA PERLU TAHU

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera kepada semua pembaca

VIVIX SHAKLEE 
REVOLUSI ANTI-PENUAAN

Vivix telah diperkenalkan pada tahun 2008. Bagi Shaklee ia merupakan satu perkembangan terbaru di dalam selular anti-penuaan. Hasil Kajian saintifik menunjukkan bahawa, bahan-bahan utama di dalamVivix dapat menangkis tekanan biologi akibat pengambilan makanan segera yang tinggi. Kajian Kemuncak Shaklee juga menunjukkan yang pengguna suplemen saintifik Shaklee dalam jangka panjang telah memberikan kesihatan yang lebih baik daripada pengguna multivitamin yang lain ataupun mereka yang tidak mengambil suplemen langsung. 

REVOLUSI PENEMUAN SHAKLEE

Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah & Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan & sel anti-penuaan.



VIVIX ADALAH
SEMULAJADI
BAKAL DIPATENKAN
BAHAN-BAHAN UTAMANYA TELAH DIUJI SECARA KLINIKAL
EKSKLUSIF HANYA UNTUK SHAKLEE




APA KHASIAT VIVIX????

10 Kali Ganda Lebih Hebat dari Resveratrol


Selain itu ada 4 Mekanisme Utama Vivix Shaklee



SIAPA YANG HARUS MENGAMBIL VIVIX????


Anda yang inginkan kesihatan menyeluruh
Anda yang ingin awet muda
Anda yang bermasalah kesihatan & ingin kembali sihat
Pengidap Diabetes, Darah Tinggi, Psoriosis, SLE, Cyst, Kanser, Sakit Jantung, Strok & masalah mata
Perokok tegar
ADAKAH VIVIX SELAMAT & HALAL????

Vivix adalah selamat kerana dibuat daripada sumber semulajadi botani yang berkualiti tinggi. Vivix juga adalah halal.


Testimoni Mereka yang telah Berjaya

Ayu Raudah mengamalkan Shaklee untuk menjaga kecantikannya



Antara pesakit diabetik yang berjaya menurunkan kadar gula dalam darah & akhirnya bebas daripada penyakit tersebut.







HARGA VIVIX



KAMI MENAWARKAN ANDA KEAHLIAN JIKA ANDA INGINKAN LEBIH KEISTIMEWAAN BERSAMA SHAKLEE
ANDA RASA PRODUK SHAKLEE NI MAHAL???? Jangan bimbang...anda juga boleh membeli dengan harga ahli...
BAGAIMANA CARANYA???? Anda harus menjadi ahli terlebih dahulu. Jangan bimbang, jadi ahli Shaklee sama saja konsepnya seperti menjadi ahli JCard, Tesco & BonusLink. Malah jika point anda telah mencapai 150 anda akan mendapat Bonus dalam bentuk Cash Money...;)
YURAN KEAHLIAN MAHAL TAK & KENA RENEW TAK????? Yuran keahlian adalah RM65 & Pos RM10 (Kit keahlian) = RM75 (Sepanjang Hayat)...tak perlu renew kerana keahlian adalah sepanjang hayat. Malah jika pembelian anda RM650 ke atas, anda akan berpeluang mendapat keahlian PERCUMA!!!
KALAU DAH JADI AHLI NAK BELI BARANG MACAM MANA????? Senang saja, pergi ke Cawangan Shaklee yang berdekatan atau boleh juga membeli melalui online terus dengan Shaklee Malaysia...Kalau anda nak order dengan saya pun boleh...Mudah bukan...;)
BERMINAT NAK JADI AHLI????? Lagi senang, hubungi sahaja saya Pengedar Shaklee Terbaik Anda...;)




 BERMINAT UNTUK MEMBELI & BAGAIMANA NAK MEMBELI DENGAN SAYA?????







Read More

Monday, April 14, 2014

// // Leave a Comment

10 Tips Optimumkan Otak Si Manja Anda

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera kepada semua pembaca yang dikasihi

Pertama sekali syukur alhamdulillah & terima kasih atas kesudian anda untuk membaca ruangan saya ini. Setiap yang dikongsi ini adalah khusus untuk anda & saya harap perkongsian ini akan menjadi ilmu yang bermanfaat untuk kita semua...amin ;)

TERDAPAT 2 KOMPONEN ASAS DALAM PERKEMBANGAN OTAK SI MANJA ANDA


Ketika seorang bayi berasa tertekan, otaknya akan memberi respon dengan menghasilkan zat kortisol. Jika kadar kortisol menjadi tinggi, hal ini akan melambatkan perkembangan otak bayi. Oleh yang demikian, persekitaran yang selesa & selamat adalah sangat diperlukan oleh bayi dalam membantu perkembangan otaknya yang optimum. Respon & bercakap dengan bayi ketika dia menangis adalah langkah terbaik bagi mengurangkan tekanan kepadanya.

Selain itu, pengalaman yang diterimanya setiap hari turut memainkan peranan dalam membantu ke arah perkembangan otak yang optimum. Oleh itu, pengalaman yang positif adalah sangat perlu kerana ia boleh membantu perkembangan otak bayi untuk menjadi lebih positif. Bawalah bayi berjalan-jalan seperti ke kedai buku, taman permainan & ke tempat-tempat yang boleh menghasilkan aura positif kepada bayi yang turut meninggalkan pengalaman positif kepada otaknya.

Berikut adalah 10 tips mudah yang boleh dimanfaatkan untuk perkembangan otak si manja anda 

1. Penjagaan & belaian kasih sayang sejak bayi dalam kandungan lagi
2. Berikan bayi nutrisi yang secukupnya, terutama pada 6 bulan pertama kehidupannya dengan penyusuan secara eksklusif susu ibu
3. Dedahkannya dengan suasana & persekitaran yang selesa & selamat. Selalulah bercakap dengan bayi anda, selalu bertentang mata ketika bercakap dengannya & selalu tersenyum kepadanya
5. Jika anda terpaksa meninggalkannya, carilah pengasuh yang boleh dipercayai & benar-benar menyayanginya
6. Perkenalkan bayi anda dengan muzik & pelbagaikan. Kalau boleh menyanyilah bersamanya
7. Rangsang perkembangan otaknya dengan berinteraksi secara terus dengannya & bukan membiarkannya menonton televisyen terlalu lama. Cuba hadkan waktu menontonnya
8. Beri peluang kepada anak anda berinteraksi dengan rakan sebayanya & juga persekitarannya
9. Paling penting, jangan jadikan anak anda sebagai tempat untuk melepaskan stress anda
10. Harus diingat, otak tidak akan berhenti berkembang. Oleh itu rangsanglah sebanyak mungkin & berterusan

Selain itu, perkembangan otak yang optimum juga boleh dirangsang dengan pengambilan vitamin/ suplemen yang mengandungi EPA, DHA & Omega-3.


Oleh itu Shaklee juga turut menawarkan OmegaGuard yang kaya dengan Omega-3, EPA & DHA serta sangat sesuai dalam membantu perkembangan otak si manja anda.

KEBAIKAN OMEGAGUARD SHAKLEE

  1. Dihasilkan daripada minyak ikan tulen yang dihasilkan melalui proses penyulingan proprietary 3 molekul yang memekatkan asid lemak Omega-3 yang bermanfaat & semulajadi.
  2. Bebas daripada bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan
  3. Mengandungi 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi seperti EPA, DHA & ALA
  4.  Memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah & paras trigliserida yang normal
  5. Membantu menyihatkan jantung & sendi
  6. Penting dalam membantu perkembangan & menggalakkan fungsi otak, sistem saraf serta fungsi mata
  7. Menggalakkan pertumbuhan mental untuk dewasa & kanak-kanak
  8. Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah

ANDA RASA PRODUK SHAKLEE NI MAHAL???? Jangan bimbang...anda juga boleh membeli dengan harga ahli...
BAGAIMANA CARANYA???? Anda harus menjadi ahli terlebih dahulu. Jangan bimbang, jadi ahli Shaklee sama saja konsepnya seperti menjadi ahli JCard, Tesco & BonusLink. Malah jika point anda telah mencapai 150 anda akan mendapat Bonus dalam bentuk Cash Money...;)
YURAN KEAHLIAN MAHAL TAK & KENA RENEW TAK????? Yuran keahlian adalah RM65 & Pos RM10 (Kit keahlian) = RM75 (Sepanjang Hayat)...tak perlu renew kerana keahlian adalah sepanjang hayat. Malah jika pembelian anda RM650 ke atas, anda akan berpeluang mendapat keahlian PERCUMA!!!
KALAU DAH JADI AHLI NAK BELI BARANG MACAM MANA????? Senang saja, pergi ke Cawangan Shaklee yang berdekatan atau boleh juga membeli melalui online terus dengan Shaklee Malaysia...Kalau anda nak order dengan saya pun boleh...Mudah bukan...;)
BERMINAT NAK JADI AHLI????? Lagi senang, hubungi sahaja saya Pengedar Shaklee Terbaik Anda...;)


SAYA ADALAH AHLI SHAKLEE YANG BERDAFTAR (ID:1115699), BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE....????






Read More
// // Leave a Comment

PANDUAN UNTUK HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera kepada semua pembaca yang dikasihi

Setelah sah bergelar suami & isteri pastinya anda memikirkan step yang seterusnya iaitu ingin memiliki cahaya mata. Sememangnya memiliki cahaya mata sangat diidam-idamkan oleh pasangan yang telah berkahwin. Walau bagaimanapun, rezeki adalah ketentuan Allah SWT. Kita manusia hanya mampu berusaha tetapi segala ketentuan hanya daripada Allah SWT semata-mata. 

Walau bagaimanapun, sebagai hamba kita juga harus berikhtiar. Bak kata pepatah
" Hendak Seribu Daya, Tak Hendak Seribu Dalih "
Firman Allah dalam Surah At-Talaq, Ayat 2-3 (Ayat 1000 Dinar) :


Selain perubatan tradisional & moden, dalam usaha untuk meningkatkan kesuburan, kita juga digalakkan berusaha dengan pengambilan vitamin & suplemen. Hal ini juga disokong oleh Pakar Perubatan Sakit Puan iaitu Dr Hamid Arshat : 





Sebagai pengeluar Vitamin & Suplemen No.1 di dunia & juga berpengalaman lebih dari 50 tahun, Shaklee juga turut menawarkan vitamin & suplemen yang sangat sesuai dalam membantu meningkatkan kesuburan bukan sahaja untuk isteri malah juga suami. 

Sesungguhnya usaha ke arah meningkatkan kesuburan ini bukan bergantung kepada sebelah pihak sahaja, malah ia adalah usaha bersama suami & isteri. Jika suami & isteri sepakat, insyAllah Allah bukakan jalan seluas-luasnya...amin
CADANGAN SET KESUBURAN KHUSUS UNTUK WANITA (ISTERI)





KEBAIKAN & KELEBIHAN SET KESUBURAN WANITA SHAKLEE

  1. Membantu mengawal & menstabilkan paras hormon wanita
  2. Melegakan kesakitan semasa haid seperti senggugut, keradangan (sengal-sengal) & sakit kepala
  3. Mengatur kitaran haid & menopaus
  4. Mengurangkan simptom biasa seperti gatal, bengkak & sakit sendi
  5. Mengembalikan keserian kulit khusus untuk wanita
  6. Membantu mengekalkan kesihatan yang baik
  7. Membantu pembentukan sel-sel darah merah & mengelakkan terjadinya anemia
  8. Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  9. Meningkatkan peredaran darah & mengekalkan paras CoQ10 dalam darah.
  10. Bertindak sebagai agen kesuburan khusus untuk wanita


CADANGAN SET KESUBURAN KHUSUS UNTUK LELAKI (SUAMI)





KEBAIKAN & KELEBIHAN SET KESUBURAN LELAKI SHAKLEE

  1. Membantu menyuburkan sel-sel & organ reproduksi  lelaki
  2. Melancarkan perjalanan darah
  3. Menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas
  4. Mengurangkan risiko sakit jantung
  5. Membantu dalam metabolisme karbohidrat, lemak & protein
  6. Menjaga kesihatan prostat
  7. Agen penyembuhan yang baik
  8. Bertindak sebagai agen kesuburan untuk lelaki
  9. Menyokong prestasi otot
  10. Meningkatkan daya seksual & meningkatkan tenaga 

TESTIMONI PENGGUNA YANG TELAH BERJAYA




KAMI MENAWARKAN ANDA KEAHLIAN JIKA ANDA INGINKAN LEBIH KEISTIMEWAAN BERSAMA SHAKLEE

ANDA RASA PRODUK SHAKLEE NI MAHAL???? Jangan bimbang...anda juga boleh membeli dengan harga ahli...
BAGAIMANA CARANYA???? Anda harus menjadi ahli terlebih dahulu. Jangan bimbang, jadi ahli Shaklee sama saja konsepnya seperti menjadi ahli JCard, Tesco & BonusLink. Malah jika point anda telah mencapai 150 anda akan mendapat Bonus dalam bentuk Cash Money...;)
YURAN KEAHLIAN MAHAL TAK & KENA RENEW TAK????? Yuran keahlian adalah RM65 & Pos RM10 = RM75 (Sepanjang Hayat)...tak perlu renew kerana keahlian adalah sepanjang hayat. Malah jika pembelian anda RM650 ke atas, anda akan berpeluang mendapat keahlian PERCUMA!!!
KALAU DAH JADI AHLI NAK BELI BARANG MACAM MANA????? Senang saja, pergi ke Cawangan Shaklee yang berdekatan atau boleh juga membeli melalui online terus dengan Shaklee Malaysia...Mudah bukan...;)
BERMINAT NAK JADI AHLI????? Lagi senang, hubungi sahaja saya Pengedar Shaklee Terbaik Anda...;)



BERMINAT UNTUK MEMBELI & BAGAIMANA NAK MEMBELI DENGAN SAYA?????






Read More

Saturday, April 12, 2014

// // 1 comment

APA KATA DOKTOR TENTANG VITAMIN & SUPPLEMEN

Assalamualaikum WBT & Selamat Sejahtera kepada semua pembaca yang dikasihi

Seperti yang kebanyakan dari kita telah sedia maklum bahawa, suplemen atau vitamin adalah sangat membantu untuk kita meraih kesihatan yang baik secara menyeluruh & cemerlang. Sebenarnya hal ini juga telah diakui oleh kebanyakan doktor, pakar-pakar perubatan & pakar-pakar nutrisi yang lain. Perkongsian ilmu kali ini adalah memaparkan tentang pengakuan para pakar perubatan tentang suplemen & vitamin. InsyAllah semoga info ini akan membantu anda menentukan masa depan anda sendiri.

" BADAN SIHAT, KEHIDUPAN CEMERLANG "

Ini adalah penerangan Dr Hamid Arshad tentang perlunya mengambil suplemen & vitamin dalam usaha untuk mendapatkan zuriat.




Pengambilan suplemen & vitamin juga adalah perlu bagi membantu perkembangan bayi dalam kandungan & membantu ibu hamil agar lebih sihat ketika hamil.


Berikut adalah kata-kata Dr Vincent Bellonzi tentang keperluan pengambilan vitamin, mineral & suplemen dalam menambahkan zat & nutrien kepada badan. Beliau juga mengakui bahawa tidak semua zat & nutrien daripada makanan dapat diserap oleh badan sepenuhnya. Disebabkan hal tersebutlah anda digalakkan mengambil suplemen berdasarkan keperluan. Beliau juga mencadangkan bahawa pengambilan vitamin haruslah melalui pemantauan & saranan pakar-pakar nutrisi agar pengambilan vitamin tersebut dapat diserap oleh badan dengan baik & berdasarkan keperluan badan anda. 




Ini pula adalah jawapan-jawapan yang diberikan oleh Dr Zubaidi kepada setiap persoalan yang dikemukakan oleh para pesakitnya.

 


Klinik FB Dr ZubaidiJuly 26, 2013SUPLEMEN UNTUK ANXIETY DISORDER
assalamualaikum wbt dr. saya nak tanya apakah supplemen terbaik utk pengidap anxiety disorder atau saya yg ada panic disorder? tq 

Dr Zubaidi Hj Ahmad
Wa alaikum mus salam.
Selain mengamalkan ayat-ayat Ruqyah, dan mengambil pil penenang yang diberikan, saudara boleh mengamalkan suplemen omega 3, zink dan selenium yang sangat baik untuk fungsi kognitif otak.
19221Like ·  · Share


1.      


Klinik FB Dr Zubaidi
April 9
MULTIVITAMIN
Slm Dr. Sy bercadang untuk mgmbil vitamin B complex. Untk mklumat Dr sy juga consume vitamin C dan E. Tujuan nya untk ksihatan Dan kecantikan kulit. Soalan sy : perlu tak sy ambil vitamin b lg?

Dr Zubaidi Hj Ahmad
Wa alaikum mus salam.
Boleh ambil multivamin yang mengandungi b kompleks, vit c dan vitamin E.
34Like ·  · Share
Top of Form
Top of Form


Kesimpulannya, pengambilan suplemen juga sangat diperlukan dalam membantu tubuh badan menjadi sihat secara optimum. Walau bagaimanapun, pengambilannya juga haruslah berpada-pada & mengikut keperluan kepada setiap masalah yang anda hadapi. Pengambilan suplemen juga adalah harus mengikut saranan daripada para doktor, pakar-pakar nutrisi & pemakanan, ahli-ahli farmasi & juga individu-individu yang mempunyai pengetahuan yang arif tentang sesuatu vitamin & suplemen serta mampu memberikan nasihat pengambilan yang betul mengikut keperluan anda. 

Berminat dengan produk Shaklee...???? 
Apa kelebihan membeli daripada saya...????

Saya adalah Pengedar Shaklee berdaftar yang lahir daripada bimbingan Group Master Siti Al'Izzah yang telah berpengalaman lebih daripada 17 tahun dengan produk Shaklee ini. Kepakaran & pengetahuan beliau yang mendalam tentang produk Shaklee ini telah diperturunkan kepada kami anak didiknya agar kami dapat membantu anda semua dalam usaha untuk menyelesaikan masalah anda. Kami yang berada di bawah bimbingan beliau sangat yakin bahawa kami dapat membantu anda untuk mendapatkan kesihatan optimum yang sangat anda inginkan.

Walau bagaimanapun, kami hanya membantu, Allah SWT jua lah yang menentukan, segala kejayaan adalah dengan izinNya jua...InsyAllah ;)

ANDA RASA PRODUK SHAKLEE NI MAHAL???? Jangan bimbang...anda juga boleh membeli dengan harga ahli...
BAGAIMANA CARANYA???? Anda harus menjadi ahli terlebih dahulu. Jangan bimbang, jadi ahli Shaklee sama saja konsepnya seperti menjadi ahli JCard, Tesco & BonusLink. Malah jika point anda telah mencapai 150 anda akan mendapat Bonus dalam bentuk Cash Money...;)
YURAN KEAHLIAN MAHAL TAK & KENA RENEW TAK????? Yuran keahlian adalah RM65 & Pos RM10 = RM75 (Sepanjang Hayat)...tak perlu renew kerana keahlian adalah sepanjang hayat. Malah jika pembelian anda RM650 ke atas, anda akan berpeluang mendapat keahlian PERCUMA!!!
KALAU DAH JADI AHLI NAK BELI BARANG MACAM MANA????? Senang saja, pergi ke Cawangan Shaklee yang berdekatan atau boleh juga membeli melalui online terus dengan Shaklee Malaysia...Mudah bukan...;)
BERMINAT NAK JADI AHLI????? Lagi senang, hubungi sahaja saya Pengedar Shaklee Terbaik Anda...;)

SAYA ADALAH PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR (ID:1115699), BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE....???????








Read More